Hvis du har brug for Hip Hop gear, har du masser af tilbehør at vælge imellem. Stilen er lige så enestående som lingo. Dog vil du nødt til at præsentere det når du går ud af clubbing. Valg for Hip Hop gear i Hip Hop kultur vil helt sikkert gøre dig ser cool når du Hip Hop dans eller bare chill med dine venner. Så lad os se på nogle af de forskellige typer af redskaber, som du kan købe. Men sørg for at du holde dig opdateret på din Hip Hop gear, som det vil ændre sig så hurtigt som musikken.

Hvis du er en newbie i Hip Hop scene, så du vil har brug for nogle gode redskaber til at gå sammen med din passion. Hip Hop kulturen er repræsenteret af fælles elementer såsom bæltespænder, ure, ringe, øreringe og den berømte vedhæng. Selvfølgelig, er der andre emner, som du kan købe som hundetegn og faux rhinestone tværs halskæder. I Hip Hop verden disse elementer ikke er din fælles militære dog tag stylet ID-tags og rhinestone er Kors halskæder ikke almindelige enten. De kan være både fancy og dramatisk. Hund tags er lavet med design på forsiden og tilbage med specielt indgraveret info gruppenavn, eller særlige cut design på den ydre kant. Valgfri sten ser dramatisk ud. Kors halskæder er som regel alt for store med variationer i forskellige farver, fra hvid til gul, og kan købes i sølv eller guld. Nogle sten har specielle stik på dem. Der er masser af bling bling endnu at opdage med Hip Hop gear.

En forholdsvis ny fad i Hip Hop gear er spinderier. I Hip Hop er dans der masser af bevægelse, så du kan være i stil med et ur og sko spinnere. Sko spinnere kan knyttes til enhver sko med snørebånd. De fleste er slidte overvejende på tennis type sko. Valgfri smykker metal farve er guld eller sølv, men nogle kan købes som to tonet. Inde i metal cirklen spins hjulet med bevægelse. En lille advarsel, hvis du beslutter at bære to på én sko det ikke måske arbejde – vil alle de dansende gøre metal diske bang sammen, og kunne skade spinner. Det anbefales ikke.

Watch spinnere er meget cool. Du ønsker ikke at glemme at købe en, eller har nogen få det for dig for en Hip Hop fødselsdag, eller enhver anden ferie. Næsten alle Hip Hop ure har imiteret rhinestones omkranser spinderier. Du bliver nødt til at købe uret, fordi der er ingen spinnere med klip, som du kan knytte til uret, du har nu. Alle har du gør for denne Hip Hop-ur til at fortælle tid er bare for at spejlvende spinner tilbage og flytte til en snap lukket position – og start dans igen!

Der er en masse andre bling bling Hip Hop gear tilbehør, som du måske ønsker at få, som rhinestone kopper at drikke fra til din fest, eller endda guld besat øreringe. Valget er dit – så gå og tjek alle de pæne Hip Hop gear. Du vil finde noget du vil med bling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *