På jagt efter de bedste tøjbutikker i New York City? Du er kommet til det rigtige sted! Fra store stormagasiner til maleriske hul-i-væggen-butikker, New York er fuld af butikker, der kombinerer personligheder, stilarter og mærker. Disse butikker fodrer byens energi. Men det store antal tøjbutikker kan være overvældende. Derfor er American Express Platinum kommet med en liste over 10 af de bedste butikker i New York City!

Topman er en britisk tøjbutik, der har specialiseret sig i britiske designere. Deres moderigtige æstetik har rene, men alligevel kantede linjer, perfekt til herrer, der ønsker at krydre deres garderober. Med et stort udvalg af overkommelige priser har denne tøjbutik alt, hvad en gent muligvis har brug for. Her kan han finde sit næste flotte look. Mens du handler hos Topman, kan du også gennemse deres omfattende udsalgssektion.

Hvis du er fashionista, vil du elske The Icon. Denne herretøjsbutik på Broome Street kan prale af mange topdesignere. Dens unikke tøjlinje omfatter Calvin Klein, Undercover og Visvim, og butikkens interiør er helt fantastisk. Du vil være i stand til at finde fantastiske stykker til overkommelige priser i denne butik samt et fantastisk udvalg af sko og tilbehør. Men hvad er det bedste ved denne butik?

AC’s online tøjbutik er en one-stop-shop for alle dine modebehov. Med tusindvis af designs at vælge imellem, vil du aldrig mangle muligheder! Bershka, et tøjmærke, der ejes af Zara, er en anden online tøjbutik, der specialiserer sig i overkommelig herre- og dametøj. Everlane tilbyder derimod tidløst tøj, der er lavet med miljøvenlige materialer. Priserne er utroligt lave sammenlignet med andre tøjbutikker.

Urban blev startet som The Free People’s Store i Philadelphia og har siden udvidet til tøj. Selvom det er kendt som et billigt sted for college-børn at købe billigt tøj på afbetaling, har denne forhandler en fantastisk intern kollektion og samarbejder med mærker som Steven Alan, Corpus og Paul & Joe. Desværre er kvaliteten af deres tøj ikke konsekvent høj, men de er stadig temmelig darn overkommelige! Prisen er også rigtig, fordi det meste af deres tøj er overkommeligt og har et moderne look.

Macy’s fører de fleste større tøjmærker, herunder Macy’s. De har også en clearance sektion, så du altid kan score en hel del på et stykke tøj, du elsker. Hvis du ikke har tid til at ramme alle butikkerne på listen, skal du gå over til Amazon for at se, hvad de har at tilbyde. Det er svært at slå priserne på Macy’s! Og med deres mobilapp kan du endda shoppe online.

Everlane er et godt eksempel på en socialt bevidst onlineforhandler. De arbejder med etiske fabrikker og angiver tydeligt prisen på hver beklædningsgenstand. Disse er gode til socialt bevidste forbrugere, og de sælger også overkommelige og stilfulde nødvendigheder som kashmirtrøjer og bomulds t-shirts. Blandt deres andre varer bærer Everlane også mange mærker, herunder den populære Fabletics. Du finder ikke noget andet firma, der har gjort en bevidst indsats for at gøre etisk mode moderigtigt.