Fordel af grøn te Introduktion

Der har været en tilstrømning af mediedækning om de sundhedsmæssige fordele af grøn te. De fleste grøn te entusiaster kan basere deres udtalelser på grøn te omkring deres egne oplevelser af drik. Kineserne har drukket grøn te i tusinder af år på grund af dens mirakel arbejder evner. Grøn te har været anvendt af kineserne til at behandle mindre hovedpine til meget større spørgsmål som forebyggelse af kræft. Mange sundhedsmæssige undersøgelser er begyndt at kaste lys på de facetter og fordele af grøn te. Hvad er fordelene ved grøn te, der kan påvirke dit liv? Nedenstående er fem store fordele af grøn te, der væsentligt kan ændre dit liv.

Første sundhed af grøn te – vægttab

Den høje koncentration af polyfenoler i grøn te hjælper til at oxidere fedt og fremmer termogenese. Termogenese i kroppen er den sats, som kroppen forbrænder kalorier. Grøn te medfører en forøget energi, hvilket øger stofskiftet, derfor, mere vægten er gået tabt end normalt. Som morgen drik har grøn te en lille mængde af kalorier i forhold til de fleste andre drikkevarer, som amerikanerne drikke om morgenen. Den konstante bombardement af kaffe som de fleste folk morgen drik resulterer i en større mængde af daglige kalorier i forhold til grøn te som drik i morgen. En substitution af grøn te i stedet for at nå til en kop joe vil gøre en stor forskel i størrelsen af din talje.

Anden fordel af grøn te – forebyggelse af kræft

Antioxidanter i grøn te fjerne frie radikaler at plage kroppen. Disse frie radikaler forårsage aldring og cancer. Grøn te polyphenoler søge konstant gratis radikaler og de forhindre dannelsen af ustabile oxygen molekyler i en proces kendt som oxidation. Denne oxidation skader sunde celler i kroppen og har været knyttet til sygdomme som kræft, hjertesygdomme og endog slagtilfælde. Polyfenoler i grøn te forhindre fødslen af unormale celler, betændelse, og ødelægge de fleste kræft forårsager agenter.

Tredje fordel af grøn te – sunde tænder

Grøn te er kendt for at holde tænderne rene på grund af en af dets ingredienser, fluor. Fluorid dræber bakterier i munden, der forårsager plak. Fluorid hjælper også, for at opretholde sunde, hulrum-fri tænder. Dette medvirker til at forhindre generel tand henfald inde i munden. Dette kan ikke være om kaffe som pletter tænder med en grimme gule skær. Mundhygiejne af tænder kan stærkt forbedret med forbrug af grøn te.

Fjerde fordel af grøn te – sænker kolesterol

Grøn te kan være en mulig løsning for alle dem, der lider af betingelserne for højt kolesteroltal. Hjerteanfald er en af de mest almindelige problemer i forbindelse med dårlige kolesterol. Drikker grøn te kunne eventuelt lavere denne fantastisk høj risiko. Grøn te sænker det dårlige kolesterol niveauer, LDL-kolesterol og forhindrer forekomsten af blodpropper i kroppen. LDL-kolesterol løber gennem leveren og celler danner tunge indskud på arterievæggene. Katekiner i grøn te hjælper til at reducere mængden af dårlige kolesterol. Også, katekiner bidrage til at bevare en sund gode kolesterol til dårlige kolesterol ratio forbedre den generelle sundhed af kroppen.

Fordel af grøn te konklusion

Hvis vægttab, forebyggelse af kræft, sunde tænder, og tanken om lav kolesterol ikke giver dig en idé, at grøn te er en mirakelmager, skal du arbejde med nogle temmelig kraftig magi. Et par kopper te ud over din normale daglige drik vil i høj grad mindske risikoen for eventuelle dårlige betingelser. Den eneste bivirkning, der er blevet klart anerkendt er den daglige overdosis koffein. Dette problem er blevet behandlet gennem brugen af grøn te ekstrakt. Grøn te kan træffes i pilleform med alle fordelene ved normal grøn te. Vi håber derfor, at du begynder en daglig grøn te regime i morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.