post

Enhver pige har i løbet af sit liv drømt om at troppe op til et arrangement i den perfekte gallakjole. Om så man har turdet drømme stort om at gå ned af den røde løber til en filmpremiere, eller man bare vil gøre noget stort ud af gallafesten, når man dimitterer fra gymnasiet. Det vigtigste er at være klar, når muligheden byder sig.

Har du allerede fundet den perfekte kjole til den begivenhed, der venter forude for dig, men rækker budgettet ikke? Du kan måske alligevel realisere kjoledrømmen. Undersøg eventuelt muligheden her: Lån penge 18 år.

Tag den rigtige beslutning og få dit livs aften

Er du helt på bar bund i forhold til, hvad du bør iklæde dig til et gallaarrangement, men har et, der ligger og lurer snart, skal du ikke fortvivle. Der findes næsten uendelige muligheder.

Det vigtigste er, at du føler dig tilpas, når du tager hjemmefra. For at være sikker på, du rammer helt rigtigt, kan du følge rådene her:

  • Det vigtigste er, du har det behageligt og føler dig tilpas i det, du tager på. Du kommer nemlig ikke til at se lige så smuk ud, hvis du ikke selv føler dig smuk i tøjet. Derfor er det vigtigt at prøve det først. Måske endda også derhjemme sammen med sko og eventuel sminke.
  • Er du ikke så vant til at gå i den type tøj, man typisk gør til gallaarrangementer, kan du måske drage erfaringer fra dit hverdagstøj. Hvis du ved, du ikke bryder dig om at have noget, der strammer et bestemt sted, bør du holde dig fra faconer, der strammer lige netop der. Er du ikke glad for, at dine bluser er for nedringede, så gå efter et outfit der har en højere udskæring.
  • Vær ikke bange for at skille dig ud. Måske er en kjole det sidste, du har lyst til at blive set i. Så kan du i stedet troppe op i et jakkesæt eller en jumpsuit. Udsmyk dig med diamanter eller vælg en farve, du ved, de andre ikke vælger.