Tjek din favorit blog for at se, om de tilbyder lyd blog afstøbninger. Får du Pod Casts endnu? At få adgang til artiklerne offentliggjort af vel værdsatte kilder som The New York Times, NPR, Associated Press, The Wall Street Journal, The Financial Times osv. bliver lettere at bruge Scribd. På Lit2Go gennem Floridas Educational Technology Clearing House kan du få adgang til mange børn, teen og familie bøger. 5. Stop den gentagne spørgsmål om “er vi der endnu?” for den næste lange familie træk ned ad motorvejen. På et tidspunkt er vi alle nødt til at handle vores læsetid for noget mere presserende, som arbejde, eller familiens behov.

Ligesom blogs de er normalt gratis.

Denne korte bog handler om tid – det er et mysterium, at vi kun er begyndt at forstå. I første omgang er det nemt at være bekymret over at bruge bibliotekets tilblivelse, fordi det ligner noget, du sandsynligvis ikke bør stole på. Ligesom blogs de er normalt gratis. Den mest interessante del er, at Kobo Books understøtter en lang række sprog som spansk, hollandsk, fransk, italiensk, portugisisk, japansk osv. Denne applikation giver en lang række kategorier såsom bestsellere, klassikere osv. Du kan vælge en hvilken som helst gruppe afhængigt af dine præferencer. Biblioteket indeholder hovedsageligt klassikere, som normalt er gratis på alle ressourcer.

Du kan også søge efter gratis podcasts i Yahoo og Google. Teknologiværktøjer kan også hjælpe familier, når de støtter deres børns læring i hjemmet. Lydbøger voksede i efterspørgslen efter teknologien til optagelse af lyd var blevet opdaget, og billigere midler til lydoptagelse var blevet tilgængelige på markedet. Apple regerer teknologimarkedet. Bortset fra disse ovennævnte tre iOS-apps er Kindle stort set trend på markedet meget. Der er mange forskellige typer af lydbøger på markedet i dag, herunder bestseller romaner, romantik, science fiction, mysterium, selvhjælp, religiøse, og mange andre genrer af bøger. Hvis købe bøgerne synes lidt for pebret, der er mange lydbog klubber tilbyder abonnement medlemskab tjenester til lydbog huslejer.

En masse af grundene er fordi jeg også nyder at afbryde forbindelsen fra min telefon nu og igen, hvilket gør gåder, hvilket gør tingene med mine hænder, og andre små ting, de taler om, der holder dem (og os alle) jordet. Ikke alene er de dyre, men de tager meget plads. Forførelsen samfund er også blevet meget mere kommercialiseret i løbet af de sidste par år, med snesevis af pickup selskaber skyder op rundt om i verden, lydbøger gratis download (gratislydboeger.dk) søger at tjene nogle penge fra desperate fyre forsøger at få det bedre med kvinder. En ord-for-ord (uredigeret) læsning af en bog for at lave en lydbog giver anledning til en uforkortet lydbog. En ord-for-ord (uredigeret) læsning af en bog til at danne en lydbog giver anledning til en uforkortet lydbog. Leder du efter en fantastisk, men teknisk kyndig læseoplevelse?

Hvis du leder efter en forbedret læseoplevelse, kan du få denne brugercentrerede og funktionsrige iOS-app kaldet iBooks. I dag tilbyder de nyeste teknologiske innovationer inden for udvikling af iOS-apps en masser af apps, der ville holde læseren inde i dig i live. Med så mange valgmuligheder i dag, er det sikkert, at du aldrig vil løbe tør for gode bøger at lytte til. De er meget nyttige for folk, der allerede har problemer med deres syn, men er stadig meget interesseret i at læse bøger. Denne app giver dig al mulig komfort, f.eks. tilpasset skriftstørrelse, skærmstørrelse, tilpasset typografi – alt, hvad du leder efter, mens du læser.