Tilbage i ‘gamle dage’ af eBay, at få betaling for varen var helt overladt til sælgere: du var nødt til at vælge din betalingsservice, tilmelde dig for det og derefter sende links til dine købere. Nu, selv, eBay håndtere de fleste af kompleksiteten af betaling for dig med deres checkout.

Hvordan tilbyde kassen?

Kassen vil blive tilbudt til din købere automatisk. Når de vinder et element, eBay sende dem en e-mail med et “Betal nu”-knappen, der tager dem til kassen, og de kan også få adgang til det gennem deres min eBay side.

Det er i trin 4 i ‘Sælge din vare’ behandle, betaling og levering skridt, at du kan vælge, hvilke former for betaling du vil acceptere gennem kassen og som du ikke.

PayPal: Skal du være at acceptere PayPal. Du måske ønsker at klikke på ‘Rediger indstillinger’, dog, at enten vælge eller fravælge boksen ‘fortælle købere jeg foretrækker PayPal betalinger’-ønsker du ikke at fortælle mennesker du elsker PayPal når du kun tåle det. Hvis du sælger købe det nu elementer, du kan også sætte kryds i boksen for at kræve øjeblikkelig PayPal betaling herfor.

Postanvisninger og checks: kryds disse bokse, hvis du vil acceptere de mere ‘traditionelle’ betalingsmetoder. Din adresse bliver afsløret til din købere, således at de kan sende betalingen til dig du bør sørge for eBay har den korrekte adresse.

Du kan også sætte kryds kreditkort acceptere, som du skal gøre, hvis du har din egen merchant konto eller en konto på et sted gerne NoChex, som du gerne vil bruge.

Det er også værd at skrive instrukser, som er påkrævet i boksen på denne side, som der skal checks ud til eller en advarsel, at internationale ikke-PayPal betalinger kan tage lang tid.

Hvad sker der, når købere bruge det?

Når du har indstillet kassen på dine varer, købere vil være i stand til at vælge, hvordan de gerne vil betale dig af de valgmuligheder, og Ebay’s checkout vil tage dem gennem processen trin for trin. Dette vil spare dig besværet med at skulle forklare tingene.

Når køberen betaler eller indvilliger i at betale, vil eBay sende dig en vare at lade dig vide, hvad der skete. Hvis kan fortælle dig, at pengene er nu i din PayPal-konto og du bør sende varen, eller det kan sige, at de har sat en check i posten. Husk at vente for betalinger til klare, før du sender noget.

Det er det rollen af kassen er overstået. Du konfigurere kun checkout; Det er køber der beskæftiger sig med det mest. Du måske har bemærket, selvom, at du kan konfigurere checkout forskelligt for forskellige varer. Det er undertiden værd at gøre hvis du nogle af de varer, du sælger er mere værd end andre, og du foretrækker ikke at acceptere PayPal for højt værdsatte dem, f.eks.

Ved nu, kan du være lidt træt af at gå gennem ‘Sælge din vare’ skærme hver gang du ønsker at liste noget. Den næste e-mail vil vise dig hvordan du bruger Ebay’s automatiseret notering værktøjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.