“Karaoke” er en meget populær form for underholdning. Karaoke tillader sanger til at synge sammen med de foretrukne indspillet soundtracks. Ordet “Karaoke” stammer fra Japan, som betyder ‘tomme orchestra’ eller ‘virtual orkester’. Nu er en dag Karaoke maskiner almindeligt anvendt som en alternativ afspilningsenhed film, og selv i computere og mobiltelefoner.

Oversigt over Karaoke maskine

En Karaoke-maskine er bygget med karaoke-afspiller, forstærker, højtalere, og ofte en TV-skærm. Karaoke-afspiller er generelt en CD eller DVD-afspiller, der kommer med forskellige tilføjet funktion af grafikoutput. Karaoke Player kan spille “Karaoke”, som yderligere er nødvendig for at få forbindelse til andre karaoke udstyr såsom en TV-skærm, lydsystem, osv. for at fungere. Karaoke-afspillere generelt kommer i to typer dvs bærbare og komponent stil.

Den bærbare Karaoke Player er dybest set en all-in-one system, som er meget nem at betjene. De bærbare Karaoke-systemer, som stor hjem entertainer er hovedsagelig anvendes på homeparties og små underholdningssteder. Disse systemer består som regel af en CD-afspiller, en mikrofon, en pitch og echo controller og eksterne højttalere med indbyggede forstærkere.

End den bærbare Karaoke maskine kommer disse spillere også i komponent stil. Komponent Karaoke-systemer er ligedannet i nummer og funktion som bærbare systemer, men har flere ekstra funktioner. Komponent spillere er dybest set multi disk systemer. Disse systemer har flere mikrofonindgange med separat volume kontrol for hver mikrofon. Komponent Karaoke systemer har ikke nogen højttaler eller forstærker. Disse systemer er derfor normalt forbundet med enten hjem eller enhver professionel lydsystemer.

Teknologien bag Karaoke-maskine

En standard Karaoke generelt består af en audio input og en audio output og fungere som en lydmixere. I en Karaoke-maskine der kan fodres regelmæssigt sange ind i maskinen og stemme af den originale sanger kan undertrykkes. Undertiden karaoke maskine bruger en speciel type af cd, som har grafik evne og denne disk er populært kendt som CD + G disk. CD + G spillere er generelt bruges til at vise tekster og billeder på skærmen sammen med musikken, mens både lyd og video vises i andre formater for karaoke. Ved hjælp af forskellige teknologier er karaoke maskiner i stand til at ændre elektronisk tonehøjden i musikken. Denne teknologi hjælper amatør sangere til at synge sammen med enhver musikkilde mest hensigtsmæssigt at deres vokale intervaller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.